Футболни прогнози

05-06-19
УЕФА - Лига на нацийте
Час
Среща
Прогноза
Коефициент
21:45
Португалия - Швейцария
1
1.68
banner
Приятелски международни срещи
Час
Среща
Прогноза
Коефициент
23:00
Бразилия - Катар
1/над 2.5
1.25
13:25
Япония - Тринидад и Тобаго
1
1.22
Бразилия - Серия б
Час
Среща
Прогноза
Коефициент
01:00
Брагантино - Сао Бенто
1
1.55
Италия - Плейофи
Час
Среща
Прогноза
Коефициент
21:45
Салернитана - Венеция
Х
3.15

Сигурни футболни прогнози за днес

В търсене на футболни прогнози

Всички любители на футбола, които си падат по онлайн залагания, търсят обосновани прогнози, с чиято помощ да спечелят пари. В интернет има множество сайтове предлагащи предвиждания за футболни мачове, но качествени ли са всички те, е въпрос на дълги размисли. В тази статия ще ви посочим начините, по които да разпознаете футболните прогнози писани от специалист, както и тези написани от аматьори, с единствената цел да привличат трафик към уебсайтовете си.

Обосновани футболни прогнози – какво представляват те?

Обоснованите футболни прогнози се дават, след като се направи прецизен анализ на дадения мач. Потребителят може да прочете анализа, който трябва да включва информация за състоянието на противопоставящите се отбори и техните играчи. Освен това, е нужно да присъстват статистически данни за изиграни срещи между тимовете, победи, загуби и равенства.

Много често в обоснованите футболни прогнози, се разглеждат факторите домакинство и гостуване. По този начин се разбира как играят двата тима на собствен или чужд терен. Това позволява на залагащия да прецени реалните шансове за победа или равен резултат в срещата.

Ако в сайта за прогнози има поставен знак, то той трябва да бъде аргументиран с факти, а на просто текст, който уведомява потребителя, че един от отборите е крайно време да вземе точки в класирането. Много често виждаме такива обяснения, но те не са реални и е по-добре да не се взимат предвид за залозите, защото това често води до загуба на солидни финансови средства.

Сигурни футболни прогнози – има ли такива или са просто мит?

Ако се замислим над твърдението, че съществуват сигурни прогнози, то ще стигнем до извода, че това е поредният рекламен трик. Ако такъв тип предвиждания съществуваше, то всички щяхме да залагаме на футбол, и респективно да печелим огромни суми пари. Ясно е, че футболът е игра пълна с изненади и никога нищо не може да бъде сигурно на 100%. Ето защо, ако някой ви предлага да платите за регистрация в сайт, където има сигурни футболни прогнози, е най-добре да откажете това предложение, тъй като в мрежата ще намерите същите безплатни прогнози.

Разбира се, трябва да уточним, че има платени и безплатни прогнози, които се пишат от специалисти (спортни деятели, експерти, журналисти и спортисти), така че те могат да прогнозират крайния завършек на мачовете, с по-голям успех. И тук обаче не можем да бъдем уверени за това как ще приключи даден мач и какво точно ще се случи в редовното време.

Обикновено прогнози се дават не само за крайния изход от мача, а и за различни пазари за залози. Така например, може да се прогнозират – под / над брой голове, хендикап, брой корнери и други подобни. Тук мисията става още по-трудна, така че отново нищо не е сигурно.

Безплатни прогнози – можем ли да им се доверим?

Много хора смятат, че щом едно нещо е безплатно, то със сигурност има някакъв проблем. Не е така, защото ставайки дума за безплатни прогнози, можем да заявим, че те се пишат от масовите потребители. Последните са от хората, които залагат в сайтовете на букмейкърите и имат опит в предсказването на събитията в мачовете. За да се доверите на безплатни футболни прогнози, трябва да проследите, дали дадените сайтове, форуми или блогове познават срещите.

Нашият съвет е да се проследят дадените прогнози за днес или прогнози за утре, за да се видят уменията на анализаторите. В случай, че има познати повече от две срещи, то това е сигнал за добри умения. Още по-хубаво ще бъде, ако към тези безплатни прогнози има и анализ.