Системи и стратегий за успешни залози

Ако сте се ориентирали към футболните залози, то трябва да потърсите информация за различните системи и стратегии, с чиято помощ бихте могли да спечелите повече пари. На ваше разположение са различни тактики, които е добре да проучите, ако искате да повишите шансовете си за успех. По-долу ще Ви дадем някои добри идеи, за да се поздравите с така желания успех.

Стратегическо удвояване на залога Ви

Това е така популярната система на Матрингейл, която можете да използвате при футболните залози. При нея търсите футболни двубои с коефициент 2.00, а при загуба удвоявате залога си. По този начин рано или късно ще спечелите, тъй като цифрата на ставката е проверена предварително, и когато налице е изявен фаворит, то той ще се поздрави с краен успех.
Ако например играят Левски и Цска и сте сложили 100 лева на Левски, но сте загубили, то продължавате със следващия мач, от сорта на Лудогорец – Черно Море 1. Слагате 200 лева на Лудогорец, но губите. Правите и още един опит, при който мачът е Локомотив Пловдив – Ботев Пловдив, за който залагате 400 лева за единица. Локо бие и вие взимате 800 лева.
По този начин избивате загубените пари до момента и даже сте на печалба със сто лева. Тази стратегия за залози изисква от Вас да бъдете много внимателни и да намирате подходящите футболните срещи с 2.00 коефициент. Ако пък не загубите първите можете да излезете на голяма печалба, което е още по-добре за Вас. Вижте предложенията на букмейкъра и преценете залога.

Система за залагане – Пароли

Тази система се противопоставя на варианта на Мартингейл, за който писахме по-горе. Тя е препоръчителна за играчите, които имат ограничени средства за залагане на футбол. Тук главната цел е всеки един залог, който извършвате да удвоява печалба Ви, а при загуба да се връщате на стартова позиция. Общото между тази и горната система е коефициентът на мачовете 2.00.
За да играете системата Пароли, е нужно да изберете мачове със ставка 2.00 и да заложите не повече от пет процента от бюджета, който сте отделили за залагания на футбол. Първият Ви залог може да донесе един спечелен лев, вторият два спечелени лева, третият 4 спечелени лева, а четвъртият и петият да загубят по 1 лев (примерно). Шести и седми залог пък ще спечелят по 1 лев. Главната идея е прогресивното натрупване на малки печалби и минимизиране на риска.
Основно трябва да спечелите повече пари с минимален залог, отколкото да загубите. Ако пък част от вашите залози се укажат неуспешни, то Вие няма да се сбогувате с голяма сума, защото сте заложили сравнително малко средства и ще компенсирате от печалбите си на дадените залози.

Твърди мачове – стратегия

Подобно на по-горе описаната стратегия можете да залагате на права колонка (акумулатор) с така наречените твърди мачове. Това са двубои със ставки от 1.20 до 1.50, които могат да Ви донесат печалба. Има вариант да правите залози на не повече от 4 – 5 мача с подобни коефициенти, ако искате да получите добър краен резултат. Разбира се, винаги съществува и риск от загуба.
В наши дни понятието твърд мач става все по-невъзможно, заради силната конкуренция между отборите в световен мащаб. Въпреки всичко, ако имате афинитет към прогнозирането на битките на зеления терен, то можете да се поздравите с много добри печалби. И тук става въпрос за прогресивно натрупване от скромни залози, които могат да се превърнат в една стабилна сума, която да използвате за ключови залози на по-важни мачове, тип ала дербита в Европа и света.

Регистрацията в сайта не крие никакви трудности и е достатъчно да посочите верни данни от личната ви карта, за да отворите сметка и да залагате. Ако се затрудните с нещо, не се притеснявайте, тъй като за вас работи отдел „Поддръжка“, с който можете да се свържете на имейла ни където може да задавате въпроси и да съобщите за проблеми.

Използване на пазари

Това не е точно система, която да играете, но пък при качествени прогнози, можете да вземете солидни средства. В случаи, че Ви бива с отгатването на броя корнери, голмайстор на срещата или предвиждане на броя картони, то със сигурност ще стигнете до високите коефициенти. В никакъв случай не пропускайте възможността да разгледате опциите за игра в избрания от вас сайт за залози. По този начин ще си изградите своя стратегия, която да Ви носи печалби в бъдещ план.
По-горе използвахме примери от най-известните системи за футболни залози и стратегии, които могат да се приложат на практика. В никакъв случай обаче не ги препоръчваме на аматьори, тъй като успехът зависи до голяма степен от опитността на играчите. Очаквайте и още интересни статии свързани със стратегии за залагане на футбол и други видове спортове в нашия уебсайт.

Вижте прогнозите от екипа на сайта: Футболни прогнози Betbook